HAN Employment

Referenties van bedrijven over alumni


Judith Alkema, Waarnemend personeelsadviseur bij De Onderwijsspecialisten:
“We hebben ontzettend veel en ook kwalitatief zeer goede reacties ontvangen, en gaan over op de selectie. Verder kan ik alleen maar zeggen dat de service en bereikbaarheid uitstekend is, en de opbrengst helemaal prima."

Benno Smits, UP Internet Products:
"UP Internet Products is een snelgroeiende onderneming, die innovatieve en voordelige oplossingen biedt voor glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Om Internet, (Hosted) VoIP, TVIP, Mobile en andere IP-diensten in de markt te kunnen zetten, hebben wij een vacature geplaatst bij HAN Employment voor commercieel medewerker. Hierop kregen we veel enthousiaste reacties binnen en inmiddels heeft de vacature 6 nieuwe medewerkers opgeleverd, in 2 maanden tijd. We zijn heel tevreden met de service van HAN Employment en hetgeen dit heeft opgeleverd."

Yvonne Harmsen, Office Manager bij Gildegroep:
"Na meerdere vacaturesites te hebben geraadpleegd en ons te hebben aangemeld, zijn we via een lerares aan de HAN te weten gekomen dat, ook de HAN, werkgevers de mogelijkheid biedt een vacature te plaatsen op hun studentenwebsite.

Een goed en informatief gesprek met Chantal Verburg, coördinator van deze afdeling, heeft mij doen besluiten om een vacature voor Business Consultant, te plaatsen op de HAN-website. Al snel kwamen de reacties en niet zonder resultaat! Onze nieuwe collega Michael begint per 1 juli a.s.. Nog even afstuderen was zijn motto, nu ook dat geregeld is en al kennis gemaakt te hebben met zijn 35 nieuwe collega's, kan hij na hard studeren zijn kennis ontplooien binnen Gilde Software te Duiven als Business Consultant.

De communicatie en de samenwerking in deze bemiddeling met de HAN stelde ons zo tevreden, dat er inmiddels een nieuwe vacature is geplaatst: 1e-Lijns Support Medewerker. Sollicitatiebrieven vanuit de HAN komen weer binnen en het kan maar zo gebeuren dat ook de nieuwe collega een HAN-student is.

Chantal, dank voor je bemiddeling en Gilde Software hoopt in de toekomst nog vele vacatures te mogen plaatsen op jullie site."

Corine van Winden, General Director PETS International:
"Onze job advert op de home page van de Han, waar we een junior editor vroegen met relevante engelse taalvaardigheid en internationale focus, bracht vele interessante reacties. Na twee ronden van selectie gesprekken, waar ook het uitvoeren van een opdracht bij hoorden, kozen wij voor de kandidaat van de HAN. Hij had de juiste professionele achtergrond en toonde ook ondernemerschap."
 

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin