HAN Employment

Referenties van bedrijven over deeltijd- en duaalstudenten

MariŽlle Willems, Human Resource Bosch Thermotechniek:
"We werken al jaren met duaal studenten, ze zijn flexibel, leergierig en komen vaak met creatieve oplossingen voor problemen."

Simone Arnts, HRM-manager bij Retail en Clicks:
"Binnen ons bedrijf Retail en Clicks hebben wij plek voor studenten die beschikbaar zijn om webshopwerkzaamheden te verrichten voor onze klanten. We hebben de vacature opengezet bij HAN Employment en deze werd onder de studenten via internet en e-mail verspreid. We werden uitstekend geholpen door de dames die daar werkzaam zijn. Via hen hebben we nu 8 leuke, zelfstandig werkende studenten aan het werk, waar we uitermate tevreden over zijn."

John Moesbergen van Kuiper Arnhem:
“Studenten constateren door hun open mind nu eenmaal andere zaken dan het vaste personeel”†en “Studenten in je bedrijf geeft energie.”

Marinca Huisman, Human Resource Bosch Thermotechniek:
“Duaal en deeltijd studenten doen belangrijk werk voor Bosch Thermotechniek. Ze werken aan projecten waar anders, door de waan van de dag, geen prioriteit aan gegeven kan worden.
Studenten zorgen voor verjonging, nieuwe frisse ideeŽn en ze komen met de nieuwste inzichten van school. Ze verzetten veel werk, voor een passende vergoeding.”

Guido Isselman, Marketing manager Uniformbrands:
"Wat ik zelf een voordeel vind, is dat tegen de tijd dat de duaal student klaar is hij/zij volledig intern opgeleid is en het bedrijf door en door kent."

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin