HAN Employment

HAN Employment - domein Techniek

Wil je binnenkort werken en leren combineren en heb je nog geen relevante werkplek? Dan kun je terecht bij HAN Employment. Onze medewerkers doen er, samen met jou, alles aan om een werkplek te vinden. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen in je zoektocht.

1. Vacaturebank

Werkgevers kunnen vacatures voor deeltijdstudenten aanbieden bij HAN Employment. Deze vacatures worden vervolgens door de betreffende opleiding gecontroleerd op geschiktheid voor deeltijdstudenten.
Zodra je een HANaccount* hebt aangemaakt en ons hiervan op de hoogte hebt gebracht, sturen wij jou inloggegevens voor de vacaturebank. Hier kun je eventueel een alert instellen, zodat je een seintje krijgt wanneer een nieuwe vacature, binnen het door jou aangegeven vakgebied, wordt geplaatst.

Vakgebieden binnen het domein Techniek zijn:

 • Built Environment
 • Engineering & Automotive
 • ICT & Media
 • Life Sciences & Chemie

 

*Meer informatie over het aanmaken van een HANaccount ontvang je per mail nadat je je via Studielink hebt ingeschreven voor een studie bij de HAN.

2. Meet & Match

Bij voldoende aanmeldingen organiseert HAN Employment een aantal keer per jaar een Meet & Match bedrijvenmarkt.
Op deze bedrijvenmarkt kom je via speeddates in contact met bedrijven. Zo ontmoet je op één middag, meerdere werkgevers met interessante vacatures!
Deelname is kosteloos. Lees meer...


Verder houden wij onze oren en ogen open voor andere interessante evenementen, zoals de Talententuin en ACE carričredag, en houden je hiervan op de hoogte.

3. SollicitatieBoost

HAN Employment verzorgt een aantal keer per jaar een SollicitatieBoost voor studenten van HAN Deeltijdstudies. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of sollicitatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips m.b.t. solliciteren.
Meer informatie & aanmelden

Of download alvast onze 'HANd-out Solliciteren' (hieronder). In deze hand-out vind je een scala aan adviezen m.b.t. het opstellen van een cv & motivatiebrief en tips die je kunt gebruiken ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

(760.2K bytes)

4. Cv checken en doorsturen

Niet helemaal zeker van je cv? Wij denken graag met je mee! Stuur ons je cv en we kijken of wij eventueel tips hebben om deze te verbeteren.

Daarnaast hebben we met enkele bedrijven de afspraak dat wij cv’s van potentiële kandidaten aan hen doorsturen. Bij interesse nemen zij rechtstreeks contact met jou op om een afspraak in te plannen.

5. LinkedIn groepen

Wanneer je op zoek bent naar (nieuw) werk is het zeer waardevol een profiel aan te maken op LinkedIn. Hier kun je jouw zakelijke netwerk opbouwen, uitbreiden en onderhouden. Ook wordt dit platform door veel bedrijven en recruiters gebruikt in hun zoektocht naar de beste kandidaten.
HAN Employment heeft ook een groep op LinkedIn: Hier delen we tips en informatie, maar soms ook vacatures of oproepjes voor interessante events. We raden je aan om lid te worden van deze groep.
Meer handige tips om zoveel mogelijk uit LinkedIn te halen vind je bijvoorbeeld op Carričretijger.

6. Bedrijvenoverzicht

Na jouw inschrijving bij HAN Employment ontvang je een infomail met hierin al onze diensten nogmaals uiteengezet en meer tips/adviezen. In de bijlage van deze mail vind je een Excel-bestand met hierin een overzicht van bedrijven die wel eens interesse hebben getoond in het aannemen van deeltijdstudenten. Bijvoorbeeld middels het plaatsen van een vacature in onze vacaturebank of deelname aan de Meet & Match.

Mochten hier bedrijven tussen zitten die jou aanspreken, dan kun je eens kijken op hun website of zij op dit moment interessante vacatures hebben of anders een open sollicitatie sturen.

Praktische informatie

 • Aanmelden bij HAN Employment kan zodra je bent ingeschreven voor een deeltijdstudie bij de HAN.
 • Aan onze diensten zitten geen kosten verbonden.
 • Werkplekeisen: waar moet een werkplek voor naast een deeltijdstudie eigenlijk aan voldoen? Meer hierover lees je in deze pdf.
 • Wat als het niet lukt om voor de start van je studie een werkplek te vinden?
  Bij de meeste opleidingen kun je om uitstel/tijdelijke vrijstelling vragen voor de werkplekeis. Per situatie wordt bekeken of dit mogelijk is of niet. Informeer hiernaar bij de door jou gekozen opleiding. Alleen bij Bouwkunde en Civiele Techniek is het echt strikt noodzakelijk om vanaf dag 1 een relevante werkplek te hebben. Niet gelukt? Tot en met de dag voor de start van de studie kun je je nog uitschrijven zonder collegegeld verschuldigd te zijn.
 • Onverhoopt tijdens je studie je baan kwijt? Ook dan kun je je uiteraard (weer) bij ons melden!

Interesse of vragen?

Heb je interesse in (een van) de door ons geboden diensten? Stuur ons dan direct een mail met jouw wensen of bel, voor het domein Techniek, naar 026 369 11 44 (bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag).

Direct contact

 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin

NIEUWS

Operational Network Program

Binnen twee jaar jouw diploma op zak

Net klaar met de havo of gestopt met je opleiding? Tijd om te kiezen: studeren of werken?
Bij Alliander kan het allebei! Combineer school met werk en word binnen twee jaar technisch specialist met het Operational Network Program.

(6.2M bytes)

Be an Engineer

BETAALD LEREN & WERKEN: INSTROMEN IN DE TECHNIEK WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG!

Wil jij voor een carričre in de techniek gaan, maar mis je de opleiding of werkervaring om te worden aangenomen? Kom nu bij Be an Engineer!

Van elektrotechnici tot werktuigbouwkundigen

HAN-DEELTIJDSTUDENTEN VERSTERKEN DE TECHNIEKSECTOR

Hoe ervaren bedrijven deeltijdstudenten van de HAN? Hoppenbrouwers Techniek is te spreken over twee studenten Gebouwgebonden Installatietechniek, en over deeltijders in het algemeen. “Ze geven een mooie dynamiek.”

Lees verder...

Zij-instroom op hbo-niveau_

Therapeuten kiezen voor de installatiebranche

Fysiotherapeut Tijs van der Meer en radiotherapeut Stefan Buter gingen aan de slag als installatietechnici. Hun verhaal laat goed zien hoe de schaarse groep arbeidskrachten in de techniek kan worden aangevuld met professionals uit andere sectoren.
Lees verder...