HAN Employment

HAN Employment - domein Techniek

Wil je binnenkort werken en leren combineren en heb je nog geen relevante werkplek? Dan kun je terecht bij HAN Employment. Onze medewerkers doen er, samen met jou, alles aan om een werkplek te vinden. Hieronder lees je hoe wij jou kunnen helpen in je zoektocht.

1. Vacaturebank

Werkgevers kunnen vacatures voor deeltijdstudenten aanbieden bij HAN Employment. Deze vacatures worden vervolgens door ons gecontroleerd op geschiktheid voor deeltijdstudenten.
Zodra je je, via Studielink, hebt aangemeld voor een opleiding en je tevens inschrijft voor HAN Employment, krijg je een uitnodiging voor de vacaturebank. Hier kun je eventueel een alert instellen, zodat je een seintje krijgt wanneer een nieuwe vacature, binnen het door jou aangegeven vakgebied, wordt geplaatst.

Vakgebieden binnen het domein Techniek zijn:

  • Built Environment
  • Engineering & Automotive
  • ICT & Media
  • Life Sciences & Chemie

2. Meet & Match

Bij voldoende aanmeldingen organiseert HAN Employment een aantal keer per jaar een Meet & Match bedrijvenmarkt.
Op deze bedrijvenmarkt kom je via speeddates in contact met bedrijven. Zo ontmoet je op één middag, meerdere werkgevers met interessante vacatures!
Deelname is kosteloos. Lees meer...


Verder houden wij onze oren en ogen open voor andere interessante evenementen, zoals de Talententuin en ACE carrièredag, en houden je hiervan op de hoogte.

3. SollicitatieBoost

HAN Employment verzorgt een aantal keer per jaar een SollicitatieBoost voor studenten van HAN Deeltijdstudies. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of sollicitatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips m.b.t. solliciteren.
Meer informatie & aanmelden

Of download alvast onze 'HANd-out Solliciteren'. In deze hand-out vind je een scala aan tips m.b.t. het opstellen van een cv & motivatiebrief en tips die je kunt gebruiken ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

(770.2K bytes)

4. Cv checken en doorsturen

Niet helemaal zeker van je cv? Wij denken graag met je mee! Stuur ons je cv en we kijken of wij eventueel tips hebben om deze te verbeteren.

Daarnaast hebben we met enkele bedrijven de afspraak dat wij cv’s van potentiële kandidaten aan hen doorsturen. Bij interesse nemen zij direct contact met jou op om een afspraak in te plannen.

5. LinkedIn groepen

Wanneer je op zoek bent naar (nieuw) werk is het zeer waardevol een profiel aan te maken op LinkedIn. Hier kun je jouw zakelijke netwerk opbouwen, uitbreiden en onderhouden. Ook wordt dit platform door veel bedrijven en recruiters gebruikt in hun zoektocht naar de beste kandidaten.
HAN Employment heeft ook een groep op LinkedIn: Hier delen we tips en informatie. We raden je aan om lid te worden van deze groep.
Meer handige tips om zoveel mogelijk uit LinkedIn te halen vind je bijvoorbeeld op Carrièretijger.

Interesse of vragen?

Heb je interesse in een van de door ons geboden diensten? Stuur ons dan direct een mail met jouw wensen. Ook voor vragen kun je altijd bij ons terecht!

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Nieuws en events

Hoppenbrouwers Techniek

Bij Hoppenbrouwers Techniek is het opleiden van stagiairs, bbl-leerlingen, duaal-studenten, trainees en starters een belangrijke pijler. Ook in deze bijzondere tijd, zijn zij bij Hoppenbrouwers van harte welkom!

Op maandag 2 november organiseren wij om 16:00 & 19:00 uur een Online Leren & Werken Bij Event voor (oud) vmbo-leerlingen, mbo- en hbo-studenten die kennis willen maken met Hoppenbrouwers. Tijdens het online event kom je alles te weten over de kansen en opleidingsmogelijkheden bij ons bedrijf. Afhankelijk van de opgegeven interesses is er een persoonlijk programma voor elke leerling/student. Zo zijn er verschillende sessies over o.a. stage lopen, bbl-trajecten en de traineemogelijkheden, masterclasses voor de verdieping van vakkennis en online speedmeets met onze vakspecialisten.

Meld je nu aan »