HAN Employment

HAN Employment - domein Mens en Maatschappij

Wil je binnenkort werken en leren combineren? Dan heb je een relevante werkplek nodig.
HAN Employment is helaas (nog) niet actief binnen het domein Mens en Maatschappij, maar we kunnen je wel op weg helpen met de volgende tips en adviezen:

Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn (Ad)

Wil je graag starten met de Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn? Hiervoor is een relevante betaalde of onbetaalde leerwerkplek van ongeveer 16 uur per week een vereiste. Op die werkplek moet je de mogelijkheid krijgen om dat wat je leert, toe te passen in de praktijk.

Heb je hulp nodig bij het zoeken van die werkplek? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met je mee.

Check de website of neem contact op met Leonie Wolfs via hanemployment@han.nl of 024-3511083

Overige opleidingen

Kijk op de website van de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over de werkplek(eisen):

Kies een opleiding aan de HAN

SollicitatieBoost

HAN Employment verzorgt een aantal keer per jaar een SollicitatieBoost voor studenten van HAN Deeltijdstudies. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of sollicitatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips m.b.t. solliciteren.
Meer informatie & aanmelden

Of download onze 'HANd-out Solliciteren' (hieronder). In deze hand-out vind je een scala aan adviezen m.b.t. het opstellen van een cv & motivatiebrief en tips die je kunt gebruiken ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

(741.8K bytes)

LinkedIn groepen

Wanneer je op zoek bent naar (nieuw) werk is het zeer waardevol een profiel aan te maken op LinkedIn. Hier kun je jouw zakelijke netwerk opbouwen, uitbreiden en onderhouden. Ook wordt dit platform door veel bedrijven en recruiters gebruikt in hun zoektocht naar de beste kandidaten.
HAN Employment heeft ook een groep op LinkedIn: Hier delen we tips en informatie, maar soms ook vacatures of oproepjes voor interessante events. We raden je aan om lid te worden van deze groep.
Meer handige tips om zoveel mogelijk uit LinkedIn te halen vind je bijvoorbeeld op Carrièretijger.

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin