HAN
HAN
HAN Employment Werving en selectie, detachering en advies

Trainingen

Een aantal keer per jaar biedt HAN Employment trainingen aan.

SollicitatieBoost!

HAN Employment verzorgt twee keer per jaar een SollicitatieBoost! voor studenten van HAN Deeltijdstudies. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of motivatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips over actualiteiten m.b.t. solliciteren. De SollicitatieBoost! bestaat uit twee bijeenkomsten.

SollicitatieBoost! (2 ochtenden)

Datum: woensdagochtend 9 én 23 oktober 2019
Tijd: van 09.30 uur tot 13.00 uur
Locatie: Ruitenberglaan 31, Arnhem

Voor wie
De SollicitatieBoost! is bedoeld voor studenten die een duale - of deeltijdstudie volgen aan de HAN, en die hun sollicitatieskills willen verbeteren. 


Programma
Tijdens de SollicitatieBoost! leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of sollicitatiebrief. Daarnaast oefen je een sollicitatiegesprek en krijg je tips over actualiteiten m.b.t. solliciteren. De SollicitatieBoost! bestaat uit twee bijeenkomsten.

Je gaat aan de slag met jouw cv en krijgt tips om jouw motivatiebrief te optimaliseren. Ten slotte is er aandacht voor de vraag: waar en hoe vind ik goede vacatures?

Interesse?
De SollicitatieBoost! bestaat uit twee trainingsochtenden en wordt aangeboden op de HAN Campus Arnhem.
Beide bijeenkomsten beginnen om 9.30 uur en eindigen om 13.00 uur. Volg je een duale - of deeltijdstudie aan de HAN? Dan kun je kosteloos deelnemen aan de SollicitatieBoost!

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin