HAN
HAN
HAN Employment Werving en selectie, detachering en advies

Trainingen


HAN Employment biedt verschillende trainingen aan:

Job Bootcamp - Solliciteren

HAN Employment verzorgt diverse Job Bootcamps voor studenten van HAN Deeltijdstudies Economie, Management en Recht. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je om optimaal te netwerken via social media. Ook train je jouw presentatievaardigheden en oefen je een sollicitatiegesprek. De Job Bootcamp Solliciteren bestaat uit twee middagen.

Job Bootcamp Solliciteren (2 middagen): 
Woensdagmiddag 19 én 26 september 2018


Voor wie

Studenten die studeren bij HAN Deeltijdstudies Economie, Management en Recht, die werken en leren willen combineren en op zoek zijn naar een passende baan bij hun studie.

Programma

Tijdens de bootcamps leren deelnemers onder andere netwerken via social media en krijgen zij tools om persoonlijke presentatievaardigheden te verbeteren. Ook zelfkennis speelt een belangrijke rol. Wat drijft iemand? Waar liggen zijn/haar kwaliteiten? En welke valkuilen liggen er op weg naar een nieuwe baan?

De deelnemers gaan aan de slag met hun cv en met het opstellen van sollicitatiebrieven. Ten slotte is er aandacht voor de vraag: waar en hoe vind ik goede vacatures?

Interesse?
De Job Bootcamp bestaat uit twee trainingsmiddagen en wordt aangeboden op de HAN Campus Arnhem. Beide bijeenkomsten beginnen om 12.45 uur en eindigen om 15.45 uur. Studeer je deeltijd of duaal bij de HAN? Dan doe je kosteloos mee met de Job Bootcamp.

Job Bootcamp - LinkedIn


 

HAN Employment organiseert soms een extra Job Bootcamp, waarin solliciteren met LinkedIn op het programma staat. Aan bod komen vragen als: Wat is een goed LinkedIn profiel? Hoe solliciteer je via Social Media? Hoe zet je je netwerk in?
 

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin