HAN Employment

Trainingen

Een aantal keer per jaar biedt HAN Employment training aan.

SollicitatieBoost!

HAN Employment verzorgt een SollicitatieBoost! voor studenten van HAN Deeltijdstudies. Tijdens deze uitdagende sollicitatietraining leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede pitch of motivatiebrief. Daarnaast krijg je tips over actualiteiten m.b.t. online solliciteren. 

SollicitatieBoost!

Datum: 11 mei 2022 
Tijd: 10.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Ruitenberglaan 31, Arnhem

Voor wie
De SollicitatieBoost! is een interactieve training bedoeld voor studenten die een duale of deeltijdstudie volgen aan de HAN, en die hun sollicitatieskills willen verbeteren. 
 

NB. Indien je staat ingeschreven bij HAN Employment ontvang je vanzelf een uitnodiging, iedere keer dat er een nieuwe datum gepland wordt.


Programma
Tijdens de SollicitatieBoost! leer je hoe je jouw kernkwaliteiten en ontwikkelpunten kunt vertalen naar een goede sollicitatiebrief. Daarnaast krijg je tips over actualiteiten m.b.t. solliciteren. 

Je gaat aan de slag met jouw cv en krijgt tips om jouw motivatiebrief te optimaliseren. Ook is er aandacht voor de vraag: waar en hoe vind ik goede vacatures en hoe solliciteer je ten tijde van Corona?


Interesse?
De SollicitatieBoost! bestaat uit één of 2 trainingsochtend(en) en wordt aangeboden op de HAN Campus Arnhem.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur. Volg je een duale - of deeltijdstudie aan de HAN? Dan kun je (kosteloos) deelnemen aan de SollicitatieBoost!
 

 

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin