HAN Employment

HAN Employment voor werkgevers: domein Techniek

We bieden u graag de kans om in contact te komen met deeltijdstudenten van de HAN. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een vacature in onze vacaturebank of deelname aan de Meet & Match. Lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden.

Leve(n)lang Gelders Vakmanschap_

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!

De crisis rondom het coronavirus raakt ons allemaal. Wat staat je als werkgever allemaal te wachten? Welke regels en mogelijkheden zijn er allemaal? Dat kunnen vragen zijn die bij jou als ondernemer leven. De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om werkgevers en ondernemers te ondersteunen. We begrijpen dat er veel informatie op je afkomt. En daarom wil Gelders Vakmanschap je helpen. Dat doen hun verbindingscoaches door jou in verbinding te brengen met de juiste partijen. Via de website kun je contact met hen opnemen. Zij helpen je in contact te komen met de juiste instanties voor vragen over werktijdverkorting en financiële ondersteuning. Daarnaast wijzen we je op het KVK Coronaloket , waar veel ondernemersvragen beantwoord worden.

SMART-regeling COVID-19_

SUBSIDIE VOOR OM- EN BIJSCHOLING

Juist nu blijkt er tijd te zijn om te investeren in her-, bij- en omscholing van medewerkers. 

Tijd om te investeren, maar geen geld. Daar doet provincie Gelderland iets aan met de SMART-regeling COVID-19.


Om MKB-ondernemers en scholen de ruimte te geven om - juist nu - te investeren in medewerkers en het upgraden van de werkorganisatie start Gelderland vandaag deze regeling!
 

De SMART-regeling Covid-19 wil helpen om de crisis en de periode van gedwongen thuiszitten om te buigen naar een positieve ontwikkeling voor de toekomst van de Gelderse bedrijven. 
 

Dat heeft twee voordelen: sneller herstel van verdienmogelijkheden van bedrijven en het beperken van de gevolgen van de crisis voor medewerkers. Want deze crisis gaat voorbij! Om onze economie te herstellen hebben we alle kennis en talent die we samen bezitten nodig.
 

Individuele Gelderse MKB-ondernemers met 5 tot 250 medewerkers en scholen kunnen een  aanvraag doen voor een subsidie van maximaal 24.999 euro om aan de slag te gaan met een SMART-aanvalsplan, om de gevolgen van de COVID-19 crisis te beperken.
 

Het aanvalsplan moet leiden tot herstel van de vraaguitval en herstel (beperking) van de negatieve gevolgen van de crisis voor de medewerkers. Wees één van de 60 kandidaten en dien vandaag nog uw aanvalsplan in!

1. Vacaturebank voor deeltijdstudenten_

Heeft u een vacature voor een deeltijdstudent?
Meldt u dan aan op het Bedrijvenportal van de HAN. Hier kunnen zowel stageplaatsen als vacatures worden gedeeld.

(1 dag in de week school, 3 á 4 dagen werkzaam)
Doelgroep: deeltijdstudenten
Kosten: kosteloos
Wat krijgt u hiervoor? Uw vacature* blijft voor iedereen zichtbaar en vindbaar in de vacature tot de sluitingsdatum die u zelf aangeeft. Daarnaast wordt er na het plaatsen van een nieuwe vacature een alert via mail gestuurd naar de studenten die dit hebben ingesteld.

Binnen het domein Techniek communiceren we vacatures die voldoen aan de eisen van de HAN en die passend zijn bij onderstaande studierichtingen:

O Built Environment (Bouwkunde, Civiele Techniek en Installatietechniek)
O Engineering (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde) en Automotive 
O ICT en Media

Ook voor vacatures voor duaal en deeltijdstudenten binnen het domein Economie, Management & Recht kunt u gebruik maken van bovenstaande knop. Meer informatie over de eisen die worden gesteld aan deze vacatures vindt u hier op onze website.

*Let op: De vacature sluit aan bij het profiel van één (of meerdere) van de genoemde studierichtingen. Het betreft een arbeidsovereenkomst (géén stage!) voor een functie van min. 20 uur - max. 32 uur, voor de duur van ongeveer een jaar (langer mag uiteraard ook).

2. Meet & Match_

HAN Employment organiseert, een aantal keer per jaar, matching events voor werkgevers en kandidaten die een deeltijdstudie volgen. Meer info vindt u hier.

3. Cv's ontvangen_

Bedrijven die doorlopend (of zeer regelmatig) vacatures hebben die geschikt zijn voor deeltijdstudenten kunnen ons ook vragen om cv’s van potentiële kandidaten binnen een bepaalde studierichting door te sturen. Op die manier ligt het initiatief bij jullie. Ook deze dienst bieden we geheel kosteloos aan. Het enige dat we terug vragen is af en toe een status update: een overzicht met eventuele acties die zijn uitgezet richting de kandidaten.

Neem voor meer informatie contact op.

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Meer over deeltijdstudenten

Deeltijdstudenten zijn gemotiveerd, hebben actuele kennis en zijn financieel aantrekkelijk. Maar er zijn nog veel meer redenen om als werkgever en deeltijdstudenten aan te nemen.  Lees meer...