HAN Employment

HAN Employment voor werkgevers: domein Mens en Maatschappij

HAN Employment is helaas (nog) niet actief binnen het domein Mens en Maatschappij. Heeft u een vacature voor een deeltijdstudent binnen dit domein? Hieronder vind u enkele contactgegevens. Niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u terecht bij ASK HAN via ask@han.nl of bel  024 - 353 0500.

We hopen deze pagina in de nabije toekomst verder te kunnen vullen met praktische informatie voor werkgevers die interesse hebben in deeltijdstudenten.

Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn (Ad)

Studenten van de Associate degree Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn gaan 1 dag in de week school en zijn daarnaast ca. 16 uur per week werkzaam.

Vacature-vereisten:

  • Circa 16 uur per week.
  • Binnen de werkplek heeft de student de mogelijkheid om hetgeen hij/zij tijdens de studie leert, toe te passen in de praktijk.
  • De student kan op de werkplek begeleid worden op hbo-niveau.


Lees hier meer over de opleiding Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn: Ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn (han.nl)


Meer informatie ontvangen of studenten een praktijkplek aanbieden? Stuur dan een mail naar ervaringsdeskundigheid@han.nl

Social Work

Het Praktijkbureau van Social Work Deeltijd adviseert over de eisen aan de werkplek en de begeleiding die hierbij nodig is.

Werkplekleren Social Work Deeltijd - Praktische informatie | Social Work deeltijd (han.nl)
E praktijkbureau.socialestudies-deeltijd@han.nl
T 024 353 15 39

Praktijkbureau

De Praktijkbureau's regelen alles omtrent stages. Mogelijk kunnen zij u ook verder helpen als het gaat om leerwerkplekken voor deeltijdstudenten. Zoek het Praktijkbureau van uw gewenste studierichting via Stage en Afstuderen (han.nl).

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin