HAN Sport en Bewegen in het Gymnasion

HAN SENECA

Hoeveel geld kost of levert de organisatie van een sportevenement op? Hoe verbeter je de herkenning van talent? Hoe helpen we medewerkers om gezonder te leven? Hoeveel drink je tijdens een marathon? Waar kan ik mijn fitheid het best laten testen? Hoe meet je talent? Waar vind ik hulp bij vragen over sport, bewegen, voeding en sport, fitheid en sport?

Wat is HAN SENECA?

HAN SENECA, een onderdeel van HAN Sport en Bewegen, is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid en houdt zich bezig met gezondheids- en prestatiebevorderende dienstverlening. Bij HAN SENECA staat een integrale benadering van gezondheid centraal. Binnen het expertisecentrum, dat tevens een gecertificeerd Sportmedisch Adviescentrum (SMA) is, zijn er vier expertisegebieden. Bekijk alle expertisegebieden uitgebreid op de website van HAN SENECA.

HAN SENECA is gevestigd op de Kapittelweg 33 (fitness, SMA, hoogtekamers) en vanaf 18 augustus 2014 ook op het Gymnasion (spreekruimtes).

Verbeter de vitaliteit van medewerkers en de organisatie

HAN SENECA als kennisportaal voor studenten

Cursussen en trainingen

Cursussen, trainingen en post-hbo-opleidingen van HAN SENECA: Grijp de kans om van uw loopbaan een succes te maken! Hiervoor heeft HAN SENECA namens HAN Sport en Bewegen op het gebied van sport, arbeid en gezondheid vele post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen voor professionals in sport, gezondheid, management en lichamelijke opvoeding.

Een leven lang leren bij HAN SENECA