HAN Sport en Bewegen in het Gymnasion

Parkeren rondom en onder het Gymnasion

Rondom en onder het Gymasiongebouw is voor auto’s ruim parkeergelegenheid, maar allemaal betaald. In bepaalde gevallen kan door medewerkers en studenten van de HAN bij het Servicebedrijf een parkeerpas worden aangevraagd. Welke parkeerlocaties zijn er?

Bereikbaarheid

Het Gymnasion is per openbaar vervoer en per fiets en auto goed bereikbaar. Voor meer informatie bekijk je de routebeschrijving naar het Gymnasion hieronder.

Rondom het Gymnasion zijn de volgende parkeerlocaties:

Parkeergarage Gymnasion

Onder het Gymnasiongebouw is een ondergrondse parkeergarage aanwezig. Deze is te bereiken door bij de rotonde op de Heyendaalseweg voor het Gymnasion/Erasmus gebouw linksaf te slaan, indien je vanuit het centrum over de Heyendaalseweg aan komt rijden. Daarna kan je na 100 meter rechtsaf de parkeergarage inrijden. Vervolgens kom je bij een toegangspoort waar je een parkeerkaart uit kan halen (behalve van 18:00 - 23:00 uur, dan is parkeren gratis). Na het parkeren vind je op de borden in de garage de hoofdingang van HAN Sport en Bewegen. 

P10

P10 parkeerterrein is te bereiken via de Heyendaalseweg (bij de rotonde linksaf en na 200m aan de rechter zijde van de weg).

P7

P7 parkeerterrein is te bereiken via de Heyendaalseweg (aan de overkant van de rotonde aan de linkerkant).

Betaald parkeren van 7.00 tot 18.00 uur

In al de bovengenoemde gevallen is er sprake van betaald parkeren. Bij het inrijden krijg je een inritkaart. Je kunt een uitritkaart kopen bij de parkeerautomaat in het Gymnasion.

Van 7.00 tot 18.00 uur dient betaald te worden voor het parkeren van auto's. Het tarief bedraagt € 2,- per uur met een maximum van € 10,- per dag. Als de parkeertijd minder is dan een half uur, bijvoorbeeld voor het afleveren van goederen of het afzetten van carpoolgenoten, kunt u gratis het parkeerterrein op en af rijden.

Tussen 18.00 en 23.00 uur kun je met uitrijkaart gratis parkeren. Je binnenkomst met je auto moet dan wel vanaf 18.00 uur zijn geweest.

Parkeervoorwaarden

Op HAN Insite kun je meer lezen over parkeren rondom de Campus Nijmegen en de parkeervoorwaarden.