HAN Flex

E-flexer

E-flexer is een webapplicatie die HAN Flexers en budgethouders van de HAN gebruiken voor het declareren en fiatteren van gewerkte uren en kilometers. U heeft via een internetaansluiting overal en altijd toegang tot de applicatie.

Hoe werkt u met E-flexer?

Het declareren via E-flexer is efficiŽnt en geeft mogelijkheden tot een snelle loonbetaling aan de HAN Flexwerker. Met uw persoonlijke inloggegevens komt u op een beveiligd gedeelte van de applicatie.

De HAN Flexwerker kan hier zijn uren en kilometers declareren maar ook zijn salarisspecificaties en jaaropgaven raadplegen. U leest hier meer over onder Declareren (HAN Flexwerker).

De budgethouder van de HAN kan de uren fiatteren die gedeclareerd zijn op kostenplaatsen waarvoor hij gemandateerd is. U leest hier meer over onder Fiatteren (budgethouder HAN). Na fiattering worden de declaraties verwerkt tot loon- en factuurgegevens.

Internet Explorer

De online webapplicatie E-flexer is in beheer bij MultiFlexx. De leverancier van E-flexer adviseert om de applicatie te gebruiken met een recente versie van Internet Explorer.

Download Internet Explorer om deze browser op uw computer te installeren: http://www.microsoft.nl/ie

Formulieren & documenten

Werkwijze HAN Flex

HAN Flex B.V. valt onder de HAN Holding B.V. en treedt op als werkgever van personeel dat onregelmatig, incidenteel of kortdurend werkzaamheden verricht in opdracht van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.† Lees meer...

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)