HAN Huntu

Huntu is samen .....

HAN Huntu is een project voor en door studenten uit het Caribisch deel van Nederland studeren of komen studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Huntu betekent in het papiamentu: samen! En dat is wat we met deze enthousiaste groep willen uitstralen: samen met elkaar, met oude en nieuwe studenten, met de HAN en met de docenten willen we een groep zijn die er voor elkaar is. Niet wij en zij, maar samen!

Dear Dutch Caribbean Students!

Not familiar with who Huntu is or the purpose of Huntu?

Incase you're not familiar with who Huntu is or the purpose of Huntu, let us briefly enlighten you. Huntu is a community created by Ank Greijmans as a "home away from home" for students of the Dutch Caribbean islands that attend Hogeschool from Arnhem and Nijmegen (HAN).

Transitioning from Curacao, Aruba, Bonaire, St.Maarten, St.Eustatius or Saba to The Netherlands can be challenging, but there's nothing challenging when you have the support of a community, of your OWN community! English, Dutch and Papiamento......'WE ARE HERE WITH YOU' 'WE ZIJN HIER BIJ U' 'NOS TA AKI KU ABO'.†

nieuws foto

Gevolmachtigde minister van Aruba prijst activiteiten HAN Huntu

Dhr. G.F. Besaril, de gevolmachtigde minister van Aruba, heeft een bezoek gebracht aan de HAN Huntu in Nijmegen. Hij deed dat samen met een delegatie van het Arubahuis. Zij waren onder de indruk van de grote betrokkenheid van de studenten en collega's met een Caribische achtergrond.† Lees meer...