Themasite LevelUp

LevelUp: studenten met talenten

LevelUp is een organisatie bestaande uit ondernemende studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. Wij, aanstormend toegepast psychologen, zetten ons in voor een betere verbinding tussen de opleiding en het werkveld van de toegepast psycholoog.

Missie

LevelUp zet zich in om studenten van Toegepaste Psychologie te introduceren aan het werkveld. Door interessante projecten uit het werkveld te koppelen aan ondernemende studenten, streven wij naar een bredere ontwikkeling van deze ondernemende studenten. Hiermee hopen wij dat studenten meer handvatten krijgen zodat ze na hun studie gemakkelijker aan de slag kunnen gaan in het werkveld.

Voor studenten, door studenten

De organisatie bestaat uit studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen die zich inzetten voor alle studenten die graag ondernemend bezig zijn met hun ontwikkeling. Door middel van begeleiding, intervisie en een persoonlijk ontwikkelplan helpt LevelUp jou met je eerste stap in het werkveld. 

Lijkt dit je interessant en ben jij die ondernemende student die meer uit de studie wil halen? Bij LevelUp leer jij je ontwikkelen als ondernemer en professional. Onder begeleiding kun je échte opdrachten voor bedrijven uitvoeren en daarbij goed je cv opbouwen!

LevelUp combineren met je studie is geen probleem, we houden rekening met jouw interesses en tijdsbestek. Met LevelUp kan je ook je vrije ruimte invullen!

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk dan snel verder bij 'Projecten'! 
                                                                                                                                                                           

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Blog: TP en L&D, samen in zee

Een paar jaar geleden waren er meerdere ondernemende studenten van Toegepaste Psychologie die meer praktijkervaring wilden opdoen, meer uit hun studie wilden halen en henzelf verder wilden ontwikkelen als professional. Na een geslaagde eerste trainingsopdracht in het werkveld kwam het idee om een platform met interessante projecten op te zetten voor studenten die ook graag ondernemend bezig zijn. Zo is LevelUp ontstaan.

Nu we een paar jaar verder zijn en het stokje een paar keer is doorgegeven, beseffen we ons dat wij niet de enigen zijn die op tijd willen starten met ondernemen. Dit houdt in: vroeg beginnen met je carrière om praktijkervaring op te doen, een werkrelatie opbouwen en onderhouden met de opdrachtgever en jezelf presenteren en ontwikkelen als (beginnend) professional. Met deze relevante praktijkervaring zorg je ervoor dat jij een streepje voor hebt na je studie!

Met de komst van de academievorming binnen de HAN kwamen wij in contact met Studio L&D, eveneens een prachtig concept voor de ondernemende student. Het mooie is dat onze opleidingen veel met elkaar gemeen hebben, maar ook van elkaar verschillen. Door de samenwerking aan te gaan kunnen we onze overeenkomsten versterken, de verschillen verkleinen en nieuwe inzichten verkrijgen.

Om studenten meer regie te geven over de richting waarin zij zich verder willen ontwikkelen, is het idee ontstaan om onze krachten te bundelen. Samen gaan we op zoek naar projecten in het werkveld waar studenten van verschillende opleidingen samen aan kunnen werken, zowel als ondernemende student als voor je vrije ruimte. Door deze multidisciplinaire samenwerking kunnen we meer actuele projecten binnenslepen en deze onder meer studenten uitzetten. We houden onze site up to date met projecten uit het werkveld. Extra mogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling dus.

Op dit moment zijn we op zoek naar 2 studenten van L&D die het interessant vinden om mee te werken aan het opzetten van een rouw-app. Kijk hiervoor (en voor andere vacatures) op specials.han.nl/themasites/levelup/projecten

Benieuwd wat je mogelijkheden zijn? Loop eens langs bij Studio L&D of kijk op de site van LevelUp.

Voor organisaties

Organisaties kunnen in samenwerking met LevelUp op een laagdrempelige manier hulpvragen op tafel leggen. Hier kunnen vervolgens mooie opdrachten en/of projecten uit rollen. Onder persoonlijke begeleiding (van ervaren studenten en een docent) gaan studenten met uw hulpvraag aan de slag en dat zorgt voor mooie resultaten!

                                                                                                                                                                   
U kunt hierbij denken aan kwaliteitsverbetering en kwaliteitsbehoud van het personeel, geleverde producten of diensten. Daarnaast verrichten wij ook onderzoek naar (beschikbare) kwaliteit in een organisatie. In overleg is bijna alles mogelijk!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!