Themasite LevelUp

LevelUp: studenten met talenten

LevelUp is een organisatie bestaande uit ondernemende studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. Wij, aanstormend toegepast psychologen, zetten ons in voor een betere verbinding tussen de opleiding en het werkveld van de toegepast psycholoog.

Missie

LevelUp zet zich in om studenten van Toegepaste Psychologie te introduceren aan het werkveld. Door interessante projecten uit het werkveld te koppelen aan ondernemende studenten, streven wij naar een bredere ontwikkeling van deze ondernemende studenten. Hiermee hopen wij dat studenten meer handvatten krijgen zodat ze na hun studie gemakkelijker aan de slag kunnen gaan in het werkveld.

Voor studenten, door studenten

De organisatie bestaat uit studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen die zich inzetten voor alle studenten die graag ondernemend bezig zijn met hun ontwikkeling. Door middel van begeleiding, intervisie en een persoonlijk ontwikkelplan helpt LevelUp jou met je eerste stap in het werkveld.

                                                                                                                                                             

Lijkt dit je interessant en ben jij die ondernemende student die meer uit de studie wil halen? Bij LevelUp leer jij je ontwikkelen als ondernemer en professional. Onder begeleiding kun je échte opdrachten voor bedrijven uitvoeren en daarbij goed je CV opbouwen!
                                                                                                                                                                           

LevelUp combineren met je studie is geen probleem, we houden rekening met jouw interesses en tijdsbestek. Met LevelUp kan je ook je vrije ruimte invullen!
                                                                                                                                                                                               

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk dan snel verder bij 'Projecten'! 
                                                                                                                                                                           

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Voor organisaties

Organisaties kunnen in samenwerking met LevelUp op een laagdrempelige manier hulpvragen op tafel leggen. Hier kunnen vervolgens mooie opdrachten en/of projecten uit rollen. Onder persoonlijke begeleiding (van ervaren studenten en een docent) gaan studenten met uw hulpvraag aan de slag en dat zorgt voor mooie resultaten!

                                                                                                                                                                   
U kunt hierbij denken aan kwaliteitsverbetering en kwaliteitsbehoud van het personeel, geleverde producten of diensten. Daarnaast verrichten wij ook onderzoek naar (beschikbare) kwaliteit in een organisatie. In overleg is bijna alles mogelijk!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!