Welkom bij het project MATCH

MATCH is een programma voor praktijkonderzoek naar de zorg voor mensen met psychische problemen dat in september 2012 van start is gegaan.

Sinds eind 2012 is door veel mensen hard gewerkt aan het MATCH-onderzoek. Deelnemers (zowel cliŽnten als professionals) hebben talloze vragenlijsten ingevuld, cliŽnten zijn soms uitgebreid geÔnterviewd en onderzoeksassistenten hebben veel mensen actief benaderd. Achter de schermen is gewerkt aan het op orde brengen van alle gegevens en het analyseren ervan voor wetenschappelijke publicaties.

Midden 2016 is het eerste wetenschappelijke artikel over MATCH verschenen, waarin de opzet en uitvoering van MATCH in detail wordt uitgelegd. Daardoor ligt er nu een basis voor andere artikelen, die in de komende jaren zullen gaan verschijnen. Op deze website zullen deze artikelen vrij beschikbaar komen.

Ook zullen we op deze website korte, Nederlandstalige samenvattingen van artikelen en MATCH-resultaten publiceren omdat wetenschappelijke teksten voor veel mensen lastig leesbaar zijn. Lees verder...