Onderzoek om samen van te leren!

Smart Region: get ready to engage

Op 28 november 2019 organiseert de HAN wederom het jaarlijkse congres Onderzoek om Samen van te Leren. Dit jaar staat het congres in het teken van economische ecosystemen. Als ondernemer of organisatie maak je deel uit van een netwerk waar je de vruchten van kunt plukken, maar je moet ze wel weten te vinden: dus get ready to engage!

††

Keynotes van Daan Roosegaarde & Maarten van Gils. Ga naar huis met een hoofd vol ideeŽn. En vooral veel inspiratie.

Een ecosysteem als innovatieversneller

Maarten van Gils (HAN), lector Smart Business en programmamanager Smart Region, buigt zich over de vraag hoe je dat dan doet: hoe zorg je als bedrijf, ondernemer of organisatie dat jouw ‘ecosysteem’ je in staat stelt te doen wat je wilt doen? En hoe zorg je dat dat ecosysteem mee verandert met jouw ambitie?

Schoonheid als activator

Daan Roosegaarde is een creatieve denker en maker van sociale ontwerpen die de relatie tussen mens, (bio)technologie en ruimte onderzoeken. Hij typeert zijn werk als 'techno-poŽzie': een mix van technologie en creativiteit die de grenzen tussen de geesteswetenschappen en de wetenschappen vervaagt en volgens de kunstenaar de motor is die sociale verandering drijft.†

Workshops: connecting the dots

Tijdens de diverse workshops die na het plenaire programma volgen, kan dieper in gegaan worden op diverse specifieke thema’s. Meer informatie hierover vind je bij het workshop overzicht.

Netwerkontbijt

We zien je graag op 28 november bij ons netwerkontbijt vanaf 07.30u op de HAN in Arnhem.

††

Locatie

HAN campus, Ruitenberglaan 31, 6826 CC Arnhem (kosteloos parkeren).

Contact

Astrid Bannink

E: astrid.bannink@han.nl

M: 0623019642

Volg ons!